ons. maj 22nd, 2024

Sindre Finnes eide aksjer for minst 2,376 millioner kroner ved utgangen av fjoråret.
Det viser aksjonærregisteret, som NRK har brukt for å regne sammen verdien av aksjene. I en e-post til NRK forteller Finnes at han fortsatt vil selge unna alle aksjene i løpet av året.
– Som jeg gjorde kjent i en uttalelse 21. november i fjor har jeg forpliktet meg til å selge alle mine børsnoterte aksjer innen utgangen av 2024. Den avtalen står selvsagt ved lag, og i tråd med avtalen har jeg heller ikke kjøpt nye børsnoterte aksjer siden, sier han til NRK.
– Jeg forstår at dette er av interesse for mediene, men jeg kommer ikke til å gi løpende statusoppdateringer fra min privatøkonomi. På det tidspunktet alle aksjene er solgt og avtalen oppfylt vil jeg orientere pressen om det.
Neste stortingsvalg er 8. september 2025. Da kan Høyre-leder Erna Solberg bli statsminister igjen, og hun har lovet en løsning for å unngå at Finnes kan handle aksjer hyppig dersom hun blir statsminister igjen.
2024-05-16T09:44:29Z

av

Lämna ett svar